Disclaimer

ONDERSTAANDE INFORMATIE GELDT NIET VOOR DE 2021 HOME EDITION – ZIE HIERVOOR DE HOMEPAGE

We laten de inschrijving lopen via de site inschrijven.nl. Deze site is speciaal voor, je raadt het al, inschrijvingen voor evenementen en de financiële afhandeling daarvan. Hieronder staat hun beleid beschreven over de beveiliging van de gegevens die jij bij hen ingeeft.

Algemeen
Inschrijven.nl doet al het mogelijke om uw privacy te beschermen.
Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Inschrijven.nl zal uw gegevens alleen doorgeven aan de organisatie van het desbetreffende evenement waarvoor u zich middels deze website aanmeldt.
Iedere organisatie is zelf verantwoordelijk wat zij verder met de verzamelde gegevens doet.
Uw persoonlijke gegegevens worden door Inschrijven.nl nooit aan anderen beschikbaar gesteld, ook niet als u bijvoorbeeld een profiel op http://www.inschrijven.nl heeft aangemaakt.
Alleen als u zich inschrijft voor een evenement krijgt alleen de organisatie de beschikking over de gegevens die u invult in het inschrijfformulier.
De organisatie van een evenement beschikt via Inschrijven.nl over de mogelijkheid om alle inschrijvingen via e-mail te benaderen (zoals het versturen van een electronische nieuwsbrief).

Verzamelen van gegevens
Inschrijven.nl registreert ook bepaalde gegevens over de software waarover u beschikt.
Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om uw IP-adres, het type browser, het besturingssysteem, de domeinnaam en verwijzende website-adressen.
Deze informatie wordt gebruikt om diensten te kunnen uitvoeren en de kwaliteit ervan op niveau te houden, alsmede voor het verkrijgen van algemene statistische gegevens over het gebruik van Inschrijven.nl.
Inschrijven.nl maakt gebruik van cookies om uw profielgegevens op te halen (automatisch inloggen).

Beveiliging
Inschrijven.nl doet er alles aan om de beveiliging van uw persoonlijke gegevens te waarborgen.
Om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang tot uw gegevens hebben en deze niet onrechtmatig worden gebruikt of openbaar worden gemaakt, maakt Inschrijven.nl gebruik van verschillende beveiligingstechnieken en -procedures.
Zo worden bijvoorbeeld de door u verstrekte persoonlijke gegevens opgeslagen op servers met beperkte toegang een verlopen de meeste inschrijvingen via een beveiligde SLL-verbinding (https).

Wijzigingen
Inschrijven.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring.
Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Inschrijven.nl.

Contactgegevens
Inschrijven.nl stelt uw opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring op prijs. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of via reguliere post (Iwan.nl, Marijkestraat 10, NL-5121 XC Rijen)

Advertentie