Avond4daagse 2022

Wil je dit jaar meedoen aan de Avondvierdaagse, dan kan dat, net als voorgaande jaren, met je eigen gezin, buurt, vrienden of klas. We merkten dat deze kleinschaligheid op prijs werd gesteld en willen het daarom in elk geval nog één jaar zo doen. Voor volgend jaar (2023) zijn de plannen nog in ontwikkeling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je schrijft je in via het inschrijfformulier van de Koninklijke Wandelbond (KWBN). Dit kun je voor één persoon doen, of direct voor een hele groep. Vervolgens ga je lopen op de dagen dat het jou uitkomt en waar je maar wilt. Met behulp van een app loop je vier routes van 10, 5 of 2,5 kilometer. Dit kan in de periode t/m 30 september 2022. Je hoeft niet vier avonden achter elkaar te lopen. Het is wel de bedoeling dat je binnen twee weken vier tochten loopt. En dat kan ook overdag of in het weekend. Via de KWBN ontvang je de welverdiende medaille in de brievenbus!

Meedoen kost €6,50 per persoon (voor iedereen die een medaille wil ontvangen, ouders doen gratis extra conditie op).

We wensen iedereen die meedoet veel loopplezier!

Heb je nog vragen over de organisatie van de Home Editie, stel deze dan via: https://www.avond4daagse.nl/contact/

Input gevraagd voor volgende edities

Als organisatie bezinnen we ons nog op de jaren hierna: gaan we weer met z’n allen de wijk in, of houden we vast aan deze nieuwe vorm? Wil je hierover meedenken? Graag! Omdat sommigen van ons inmiddels (of bijna) geen kinderen meer op school hebben zitten, zoeken we nieuwe leden. Spreek ons aan op het schoolplein of mail ons via: a4dooginal@gmail.com.

Organisatie A4D Oog in Al

2e Marnix
Wijnand van de Bok
Annemiek Ebskamp

Johan de Witt
Judith van Beek [aftredend]

Montessori
Rik Burgering
Bas Diepenbroek [aftredend]
Wietske Donkersloot [aftredend]

St. Dominicus
Richard Ghurahoo
Arnaut van Loon

Advertentie